PRISMA SKY NIEUW ONDERDEEL VAN DE PRISMA GROEP

Prisma Sky is een nieuwe onderdeel van de Prisma Groep.

OVER DE PRISMA GROEP

De Prisma Groep komt voort uit de fusie tussen GeoCensus en Prisma meten en uitzetten in April 2014. En de overname van Van Steenis Geodesie in oktober 2015.  Binnen de Prisma Groep werken elke dag 140 professionals aan uiteenlopende projecten voor een groot aantal opdrachtgevers. De groep werkt aan veel vraagstukken, van klein tot groot, van standaard opdrachten tot de meest complexe uitdagingen.

OVER PRISMA METEN

Prisma meten en uitzetten, opgericht in 1995, is een meetkundig bureau met een breed werkterrein. Groot geworden in het maatvoeren van grote infrastructurele projecten is de expertise van Prisma meten en uitzetten uitgebreid naar tal van andere disciplines waarin meten centraal staat. Naast de bekende aannemers kent Prisma meten en uitzetten een brede en loyale klantenbasis.

OVER PRISMA VAN STEENIS

Van Steenis Geodesie bestaat 70 jaar in 2015. Kenmerkend voor Van Steenis is dat het bedrijf door haar expertise en innovatie altijd voorop loopt in de geodetische markt. Van Steenis is specialist op het gebied van 3D- en dynamisch laserscannen, railinfra, GIS, hydrografie en Mobil Watis. De grote opdrachtgevers van Van Steenis bevinden zich in de overheidssector, aannemerij, industrie en advies- en ingenieurs wereld.

OVER PRISMA GEOCENSUS

GeoCensus levert Geo-informatie en Geodesie op het hoogste niveau. GeoCensus wint informatie in, muteert, vult aan, ontwikkelt, implementeert en beheert Geo-Informatie in de ruimste zin van het woord. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van geoinformatie, CAD/GIS, mutatiesignalering en kartering. De opdrachtgevers zijn voornamelijk (semi)overheids-] en nutsbedrijven. GeoCensus kan ondersteuning bieden door middel van advies, detachering en uitvoering van GIS en geo]gerelateerde projecten. Door de compacte organisatie structuur kan GeoCensus landelijk met korte leadtijden opdrachten uitvoeren zowel in het veld als op locatie bij de opdrachtgever.

MEER INFORMATIE?

Meer informatie? Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Iain Pieters, Directeur Prisma Groep, via iain.pieters@prisma-groep.nl of 033-253 84 00. Zie ook www.prisma-groep.nl/nieuws.